NAJČASTEJŠIE KLADENÉ OTÁZKY​

NAŠE INGREDIENCIE

S radosťou vám oznamujeme, že máme rad stylingových produktov, šampónov, kondicionérov a ošetrení, ktoré sú vhodné pre našich vegánskych zákazníkov, avšak celý náš sortiment nie je vegánsky. Náš zoznam produktov vhodných pre vegánov nájdete na našej webovej stránke. Jediné živočíšne produkty, ktoré máme v našom sortimente, sú vysokokvalitné hodvábne aminokyseliny získané z priadky morušovej, lanolín získaný z ovčej vlny a včelí vosk. Zvieratám sa pri tomto procese neubližuje, čo je jeden z dôvodov, prečo sme akreditovanou spoločnosťou PETA cruelty-free (bez krutosti).

Okrem produktov, ktoré obsahujú hydrolyzovaný pšeničný proteín pre zväčšenie objemu a kondíciu jemných vlasov, je každý ďalší produkt z nášho sortimentu gluten-free. Kompletný zoznam bezlepkových produktov nájdete na našej webovej stránke.

Áno! Všetky ELEVEN Australia produkty sú bez parabénov.

Pravdepodobne ste za posledných pár rokov počuli výraz „čistá krása“. Na rozdiel od ingrediencií je to pojem, ktorý nie je regulovaný, a hoci každý má rôzne definície toho, čo je čistá krása, tá naša je naozaj veľmi jednoduchá. Pokiaľ ide o to, čo ide do našich fliaš, dodržiavame globálne predpisy, čo znamená, že ak je niektorá prísada považovaná za zakázanú alebo nebezpečnú regulačnými orgánmi, zabezpečíme, aby ju naše produkty neobsahovali. Niektoré ingrediencie majú síce zlú reputáciu, ale pamätajte, že ak vyhovujú globálne, tak spĺňajú požadovaný účel, tzn. zabezpečujú, aby produkty zostali bezpečné a aby fungovali. Ak je nejaká ingrediencia, ktorou si nie ste istí, napíšte nám, radi sa s vami podelíme o akékoľvek informácie.

Výborná otázka. Niektoré z našich produktov obsahujú silikóny, ktoré sa získavajú z piesku. Silikóny sú vegan & gluten free. Sú ľahké a nemastné, pomáhajú zmäkčiť, rozčesať, chrániť pred teplom, znížiť krepovatenie, dodať lesk a ešte oveľa viac! Sú účinné pri veľmi nízkych koncentráciách a ľahko sa z vlasov vymývajú po použití šampónu.

Palmový olej sám o sebe nie je zložkou, ktorú používame v našich produktoch, avšak niekoľko ďalších ingrediencií, ktoré používame, palmový olej obsahujú. Pre tieto zložky získavame od dodávateľa certifikát RSPO (Roundtable on Sustainable Palm Oil), aby sme zaistili, že sú vyrobené bez poškodenia životného prostredia. To potvrdzuje, že použitý palmový olej vždy pochádza z udržateľných palmových fariem.

Žiadny z produktov v našom sortimente neobsahuje syntetické proteíny. Používame prírodné bielkoviny získané zo sóje a rastlín.

Áno. Alkohol v starostlivosti o vlasy prichádza v mnohých formách a plní rôzne úlohy NAŠE INGREDIENCIE ELEVEN AUSTRALIA od zvlhčovania, hydratácie a vyhladzovania vlasov, až po pomoc pri stabilizácii a konzervácii produktov starostlivosti o vlasy. Rovnako ako voda, pôsobí aj ako rozpúšťadlo, ktoré prenáša ďalšie zložky do vlasov.

Pri výrobe našich kief sme chceli priniesť niečo, čo vlasy upraví a zároveň poskytne skvelú kontrolu pri stylingu. Využívame kombináciu diviačích štetín „Cruelty Free Boar“ pre kondicionovanie vlasov a nylonové štetiny pre kontrolu.

Pokiaľ je to možné, radi používame pôvodné austrálske ingrediencie, ako je púštna broskyňa Quandong, púštna limetka a semiačka z akácie v Miracle Hair Treatment alebo olej z austrálskych makadamových orechov v Keep My Color Treatment Blonde. Bohužiaľ, Austrália neprodukuje všetky ingrediencie, ktoré potrebujeme, a preto suroviny získavame aj z iných krajín.

Všetky produkty majú vyvážené pH pre vlasy, pokožku hlavy a pokožku tela. Naše šampóny majú pH v rozmedzí 5,5 – 6,5, čo pomáha otvárať kutikulu, zatiaľ čo naše kondicionéry a ošetrenia majú pH v rozmedzí 3,0 – 4,5, čo pomáha uzavrieť kutikulu a uzavrieť vlas.

V našich produktoch používame zmes syntetických a prírodných vôní. Zistili sme, že prírodné vône môžu niekedy spôsobiť viac reakcií v porovnaní so syntetickými vôňami, pretože syntetické vône zvyčajne obsahujú menej alergénov. Avšak pri všetkých našich produktoch vždy odporúčame pred použitím najskôr vykonať test znášanlivosti, aby ste sa uistili, že produkty sú bezpečné a vhodné pre vašu pokožku a vlasy.

Všetky naše fľaše, puky aj obaly stylingových produktov sú 100% recyklovateľné, spôsob, akým ich recyklujete sa bude v jednotlivých regiónoch líšiť, preto je vždy najlepšie skontrolovať miestne pokyny.

Nedá sa poprieť, že blond vlasy často potrebujú extra hydratáciu. Naša starostlivosť s obsahom modrého pigmentu ext. Violet 2 je bohatá na makadamiový olej, ktorý hydratuje a ošetruje vlasy a zanecháva ich zdravo lesklé. ELEVEN AUSTRALIA

O SORTIMENTE

Naše výrobky prechádzajú rozsiahlymi bezpečnostnými kontrolami a testovaním, aby sme sa uistili, že sú bezpečné pre uvedomené použitie. Nemáme žiadne informácie, ktoré by naznačovali, že naše výrobky nie sú bezpečné na používanie počas tehotenstva alebo dojčenia. Avšak vzhľadom na to, že tehotenstvo a dojčenie predstavujú zdravotné indikácie, vždy odporúčame, aby ste si u svojho lekára overili, ktoré produkty sú vhodné na použitie práve pre vás.

Naše produkty sme testovali na keratínom ošetrených vlasoch, a aj keď je ich používanie bezpečné, odporúčame vám overiť si u použitej značky keratínu čo je pri danom produkte najbezpečnejšie, pretože každá receptúra môže vyžadovať špecifickú následnú starostlivosť.

Áno, všetky produkty ELEVEN Australia sú bezpečné na použitie na farbené vlasy, tzv. „colour safe“. Naša patentovaná kombinácia Trideceth-9, PG-Amodimethicone a Trideceth- 12 chráni farbu vlasov pred vyblednutím. Aj pri použití sulfátov táto kombinácia zložiek ochráni vlasy pred stratou farby.

Chráni Miracle Hair Treatment pred poškodením chlórom? Pravidelný pobyt v bazéne môže byť skúšaný na vašich vlasoch, výsledkom čoho sú suché a poškodené vlasy. Udržujte ich zdravé a svieže s Miracle Hair Treatment – každodennou bezoplachovou starostlivosťou bohatou na aminokyseliny púštnej limetky, púštnej broskyne Quandong a hodvábu.

Všetky naše stylingové puky ELEVEN Australia, ktoré poznáte a máte radi, prešli aktualizáciou farieb balení. Po dopredaní existujúcich balení, budú tieto nahradené novými, výraznými, farebnými. Zloženie a výkon produktu zostávajú rovnaké – vrátane všetkého, čo potrebujete, bez zbytočností, ktoré nepotrebujete! Jediný rozdiel? Farebné balenie. Prečo? Budú vyzerať lepšie na poličke v kúpeľni alebo v taške do posilňovne.

Naše produkty sú vhodné pre väčšinu typov predlžovania vlasov, vždy však odporúčame, aby ste sa vopred informovali u výrobcu predlžovaných vlasov, ktoré máte.

Naše sérum Smooth & Shine Anti Frizz Serum obsahuje rad organického arganového oleja, ktorý poskytuje tepelnú ochranu. Pre optimálnu tepelnú ochranu odporúčame na vlasy pred tepelným stylingom aplikovať prípravok Miracle Hair Treatment, pretože je ľahký a vhodný pre všetky typy vlasov.

Naša zázračná vlasová starostlivosť chráni vlasy pri použití nástrojov až do 220 °C.

Naše ošetrenia pôsobia rýchlo a na dosiahnutie maximálneho účinku preto nemusia byť vo vlasoch dlhšie ako niekoľko minút. Ak vaše vlasy potrebujú extra dávku starostlivosti, skúste masky použiť 2-3 krát týždenne.

Pokožka každého človeka môže reagovať odlišne na celý rad zložiek a vôní. Skvelý spôsob, ako zistiť, ktoré produkty sú pre vás vhodné, je vykonať test znášanlivosti – jednoducho naneste malé množstvo produktu na zápästie a počkajte 20 minút, aby ste videli, ako vaša pokožka zareaguje. Dôrazne tiež odporúčame porozprávať sa so svojím kaderníkom, aby ste určili najlepšiu kombináciu produktov predtým, ako navštívite svojho lekára, aby vám vyšetril prípadné alergie.

Ak sa starostlivosť Miracle Hair Treatment aplikuje po umytí a podľa odporúčaného použitia, tepelná ochrana by mala byť účinná až do momentu, kedy sú vlasy opäť mokré, umyté alebo je aplikovaný sprej alebo sérum

SULFÁTY

S radosťou vám oznamujeme, že celý náš sortiment je bez SLS a SLES! Vďaka aktualizovanej technológii z roku 2020 sme boli schopní uviesť na trh šampóny bez SLS & SLES. Všetky naše ostatné produkty taktiež neobsahujú tieto zložky.

Jednoducho! Každý šampón má na prednej strane symbol SF.

Navigácia

O nás
Top Produkt
E-shop
Vzdelávanie
Salóny
Kontakt
Blog

Informácie

Ochrana osobných údajov
FAQ – Najčastejšie otázky
Blog

Sledujte nás

Copyright © 2024, Eleven Austrailia Slovensko